Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Raiden, Snowstory's Don Quichotte

Sukupuoli/Sex: Uros/Male

Syntynyt/DOB: 25.5.2008

Kasvattaja/Breeder: Tuula Jokiaho

Omistaja/Owner: Markus Mäkelä & Karoliina Mäkinen

Paino/Weight: 45kg

Korkeus/Height: 68cm

Terveys/Health

Lonkat/Hips: C/C

Kyynärät/Elbows: 0/0

Silmät/Eyes: Terveet/Clear

Koiranet/Dognet

Emä/Dam: Snowstory's Kraftwerk

Isä/Sire:Am Ch Regalia Miru's The Patriot

Raiden on lupaavan näköinen brindle poika, jolla on myös todella mahtava sukupuu. Raidenin elämän alkutaival on ollut melkoista taistelua, johtuen suolituppeesta ja sen jälkeen tulleesta vatsakalvontulehduksesta.Tuulalle suuri kiitos ihanasta pojasta!

Raiden on erittäin rotutyypillinen amerikanakita uros niin ulkonäön kuin luonteenkin puolesta. Kovasti on vahtiviettiä ja ilmoittaa kuuluvasti vierailijoista. Oman perheen kanssa on mitä ihanin perheenjäsen ja tulee toimeen myös lasten kanssa. Vieraskoira aggresiivinen on, etenkin uros koiria kohtaan.

Novan kanssa ovat erottamaton kaksikko, heillä on myös kaksi pentuetta yhdessä. Kolmas pentue Raidenilla on jenkkituontimme Mikin kanssa, josta syntyi yksi uros pentu Pepe. Pennuista löytyy kuvia Litters-linkistä.

-----------------------------------------------------------------------------

Raiden is very promissing boy. He haves very nice brindle color and we can't wait to see him in show rings. He has very kind nature and is very playfull boy. Raiden also haves very interesting pedigree. We have waited him to mature and in this year we are starting some showings with him.

Raiden is available stud to approved bitches

PEDIGREENäyttelyt/Shows

Pentunäyttely/Puppy Class

2.11.2008 PEK2/Puppy Class 2

Juniorclass

JUN3 EH/Juniorclass 3 VG