Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nova, Snowstory's Prime Mover

Sukupuoli/Sex: Narttu/Female

Syntynyt/DOB: 11.11.2008

Kasvattaja/Breeder: Tuula Jokiaho, Finland

Omistaja/Owner: Markus Mäkelä & Karoliina Mäkinen

Paino/Weight:38kg

Korkeus/Height:62cm

Terveys/Health

Lonkat/Hips: B/B

Kyynärät/Elbows: 0/0

Silmät/Eyes: Terveet/Clear

Selkä/Back: Terve/Clear

Sterilisoitu/Spayed

Koiranet/Dognet

Emä/Dam: Fin CH Snowstory's Red Risk

Isä/Sire: BaltJV-07 Shyllar No Looking Back

Nova ihana neitonen jolla vauhtia piisaa ja luonnetta myös. Nova on upean britti tuonti Apassin ensimmäisestä pentueesta ja on sukupuultaan melkein kokonaan britti linjaa. Nova on kehittynyt kauniiksi neidoksi ja on melkoinen ahmatti ruuan kanssa, saa varoa linjojaan :D

Novan esimmäinen pentue Raidenin kanssa oli juuri sitä mitä kasvatustyöllämme haemme, upea luonne ja ulkonäkö! Pitkän pohdinnan jälkeen päätimme Novan toiseksi ja viimeiseksi pentueeksi tehdä uusinnan, koska ensimmäisestä pentueesta sijoitusnartultamme Danalta kohtu jouduttiin poistamaan useiden tulehdusten vuoksi.

Ikävä kyllä tällä kertaa synnytys ei mennyt ihan niin kuin odotettiin, jouduimme lähtemään aamuyöllä päivystykseen ensimmäisen pennun synnyttyä kuolleena ja toista ei alkanut useaan tuntiin kuulumaan ponnistuksista ja supisteluista huolimatta. Päivystyksessä Nova sai supistuksia auttamaan kaksi piikkiä, joiden jälkeen pennut tulivat nopeaa vauhtia ulos. Kuudesta pennusta elävänä syntyi kaksi pentua, uros ja narttu. Ensimmäistä kertaa menetimme pentuja ja toivottavasti näin ei enää tapahdu.

Nova itse on molemmissa pentueissa ollut aivan mahtava äiti ja nyt pääseekin mammaloman jälkeen viettämään leppoisia "eläkepäiviä". Nova on kennelimme yksi kantanartuista, ei voi olla kuin tyytyväinen miten kauniita pentuja hän on Raidenin kanssa saanut aikaan. Lapsista saan toivottavasti jatkoa tulevaisuudelle :)

------------------------------------------------------------------------------

Nova is very sweet girl and she has very outgoing temperament. Nova is from gorgeous Apassis first litter and her hole pedigree is full of very famous brittish akitas. Nova had two lovely litters and she is now retired.

PEDIGREE