Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mini, Wild Striker's Nemesis The Goddess

Sukupuoli/Sex: Narttu/Female

Syntynyt/DOB: 1.12.2010

Kasvattaja/Breeder: Karoliina Mäkinen & Markus Mäkelä

Omistaja/Owner: Karoliina Mäkinen

Paino/Weight:

Korkeus/Height:

Terveys/Health

Lonkat/Hips: C/C

Kyynärät/Elbows: 0/0

Silmät/Eyes: Lievä distichiasis/Mild distichiasis (yksi ylimääräinen karva toisessa silmässä/One extra eyelash in other eye)

Koiranet/Dognet

Emä/Dam: C'sides When The Lady Smiles

Isä/Sire: Fin Ch Rus Ch Midian's Akimiyazaki

Mini on erittäin iloinen ja vilkas tapaus. Tinan ensimmäisestä pentueesta jätimme Mini-tyttösen kotiin kasvamaan äitinsä iloksi. Itselläni oli aina haaveena saada mahtavasta Sake-vaarista itselle pentu kotiin kasvamaan ja mikä hienointa emänä oli oma narttumme Tina!

Minillä on aivan mahtava luonne, aivan samanlainen hännän heiluttaja kuin isänsä ja äitinsä. Minin ensi reaktio vieraista koirista on aina: jee tuo on aivan ihana kaveri, tosin jos toinen alkaa haastamaan kyllä silloin Minikin osaa haasteeseen vastata. Mini on paras ystävä poikamme kanssa, ovathan he yhdessä kasvaneet ja kaikki vieraat saa myös iloisen vastaanoton.

Mini sai ensimmäisessä ja viimeisessä pentueessaan kaksi komeaa poikaa, joista toivottavasti "Tinan" linja saa jatkoa. Minille ei valitettavasti pentuja enää tule, koska kohtu poistettiin keisarinleikkauksen yhteydessä. Kohtu oli pahoin vaurioitunut pennun ollessa poikittain. Mini jatkaa sohvaperunan rooliaan ja on symbioosi pari Emman kanssa :D Ei ole mitään mitä Emma ja Mini ei yhdessä tekisi.

------------------------------------------------------------------------------

Mini is really happy little girl. We left her at home from Tina's first litter. Mini is now maturing nicely and she have such sweet temper like her mum. I hope she will continue in her mothers foot steps and hopefully we will have some beautiful puppies from her in the future.

PEDIGREE


Fin Ch Rus Ch Midian's Akimiyazaki

Kwazulu The Ice Man

Kyoshi Bewitched

Est Ch Fin Ch Moonlight Caravan Daijishin

Vaahteranlehden Kesa-Giri

C'sides When The Lady Smiles


Am Ch C'sides Keeping Up Appearence

Am Ch CR-Wicca's Savannah At Imarii

BISS CH Stejen's Rest of the Story ROM

Ch Regalia's American Emblem ROM

Regalia's CR Caught In The Drift ROM