Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Jade, Winslett's Carrie Bradshaw

Sukupuoli/Sex: Narttu/Female

Syntynyt/DOB: 10.5.2006

Kuollut/RIP: 6.6.2016

Kasvattaja/Breeder: Ulla Seppälä, Finland

Omistaja/Owner: Karoliina Mäkinen

Paino/Weight: 42kg

Korkeus/Height: 63cm

Terveys/Health

Lonkat/Hips: A/A

Kyynärät/Elbows: 0/0

Silmät/Eyes: Terveet/Clear

Koiranet/Dognet

Emä/Dam: Winslett's American Miracle

Isä/Sire: Fin Ch Erabor Indigo

Jade on ensimmäinen amerikanakitani ja samalla ensimmäinen oma koirani. Jade on kaikkea mitä koiralta voi vaan toivoa ja enemmänkin. Huumorin tajua tytöltä kyllä löytyy ja mieli puuhana on olla sohva-peruna. Jade on myöskin melkoinen sydämen valloittaja ja ihastuttaa monia rauhallisella olemuksellaan. Jade tuppaa rakastamaan joskus ihmisiä vähän liikaakin, kun pitäisi aina saada se naama nuolla ja haluaa syliin tunkea. Toisien narttu koirien kanssa Jade ei tule toimeen, poikkeuksena on Tina ja Mini. Ainoana miinuksena Jadesta löytyy, ääretön rakkaus ruokaan, joka johtaa luvattomiin puuhiin: varasteluun! Tämä tyttö kyllä tietää koska käyttää tilaisuus hyväksi!

Tähtäimessä on tällä hetkellä Jaden kanssa veteraani kehät tulevaisuudessa kun kahdeksan vuotta tulee täyteen, mikäli suvussa oleva "mörkö" ei vain puhkea. Ja kuinkas sitten kävikää, Jadelle puhkesi SA 7,5 vuoden iässä, syksyllä 2013.

Jadella on oma kuva albumi, josta voi seurata miten SA on edennyt; http://s65.photobucket.com/user/Karkki6/library/Jade%20ja%20Sa?sort=3&page=1

Jaden isällä Yodalla (Erabor Indigo) diagnosoitiin 27.3.08 SA, Jade poistuu nyt sitten jalostuksesta. 19.12.08 Jaden emällä Tankalla (Winslett's American Miracle) todettiin myös SA.

Jadella todettiin alku kesästä emättimessä kasvain, jota ei voitu leikata. Jadelta poistettiin kohtu ja munasarjat ajatuksella että kasvain olisi hormooneista johtuva ja siten lähtisi pienenemään kun hormoonitekijät poistettaisiin. Tähän antoi myös viitettä että kasvain tosiaan olisi hormooneista johtuva koska munasarjat olivat kystaiset. Näin ei kuitenkaan käynyt kasvain jatkoi kasvamistaan ja turhaa kärsimystä välttäen Jade nukkuu nyt ikuista unta. Damien oli mukana saattamassa kumppaniaan viimeiselle matkalle, Jade nukahti pää sylissäni rauhallisesti pois kivuista. Jadea jää ikävöimään moni ja olen todella kiitollinen näistä kymmenestä vuodesta jotka saimme yhdessä viettää. Hyvää matkaa rakkaalle sielunkumppanille, tapaamme vielä

 Jade viimeisenä päivänä

-----------------------------------------------------------------------------

Jade is my first americanakita and at the same time my first dog. Jade is everything you can hope for a dog and more. She haves lots of humor and her favorite thing to do is sleeping on the sofa. Jade is quite heart stealer.

Jades sire Erabor Indigo was diagnosed 27.3.08 SA, Jade is now out of breeding. 19.12.08 Jades dam Winslett's American Miracle was also diagnosed SA.

We lost my dear girl because tumor. I will miss her so much but we will meet again. 

PEDIGREE

HU JCH HU CH Kuroi Kao Jacob at Erabor

HU CH Erabor Claris Masa

AM CH Eba-Sunapee's Firestorm O'PR

Näyttelyt/Shows

Pentunäyttely/Puppy Class

27.-28.1.2007 Turku KV PEK2/Puppy Class 2

Junioriluokka/Junior Class

24.-25.3.2007 Tampere KV H /Junior Class G

5.5.2007 Somero EH4 /Junior Class VG4

19-20.5.2007 Helsinki KV H /Junior Class G

5.8.2007 Kuopio ERI1 /Junior Class EXC1

08.-09.09.2007 Äetsä VSP, SERTI, ERI /BOS, CAC, Junior Class EXC1

30.9.2007 Hyvinkää EH /Junior Class VG

Avoin Luokka/Open Class

18.5.2008 Pori ERI2 PN4/ EXC2 BB4